Cüneyt Özdemir: Şimdi bana 'iyice yandaşa bağladı' diyeceksiniz

Cüneyt Özdemir: Şimdi bana 'iyice yandaşa bağladı' diyeceksiniz
Gazeteci Cüneyt Özdemir, ABD'nin sağlık sistemiyle ilgili değerlendirme yaparken, "Yine bana diyeceksiniz ki ulan yine bu Cüneyt iyice yandaşa bağladı" ifadelerini kullandı.

CNN Türk'te yayınlanan 5N1K'nın yapımcısı gazeteci Cüneyt Özdemir, sağlık sorunuyla ilgili Amerika'daki tedavi sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. YouTube hesabından paylaştığı videoda ABD'deki sağlık sistemine değinen Özdemir şunları söyledi:

"Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir doktora gittim. Çok endişe duyduğum, birkaç günü kâbusla geçen, hayatı tekrar gözden geçirdiğim sağlık tehlikesi yaşadım. Biyopsiler oldu, temiz çıktı, halledilebilir çıktı. Ben de çok sevindim. Eşeği kaybettik yine bulduk.

Buraya geldim, dedim ki doktora gidelim. Mart ayına randevu verdiler Mart. Hangi aydayız? Daha Kasım'ın sonundayız. 4 ay sonraya. Ki baya sağlık sigortamız var ona rağmen.

Şimdi burada bu bir efsane zaten. Dişine bir şey olur; 3 bin dolar, 4 bin dolar, 10 bin dolar dolguya para alıyorlar. Vallahi şaka değil; 60-70 bin liraya.

Yine bana diyeceksiniz ki 'ulan yine bu Cüneyt iyice yandaşa bağladı' Peki bu Cüneyt yine bağlamış olsun ama inanın pek çok insan dişini yaptırmaktan, herhangi bir sağlık sektöründeki bir şeye kadar için Türkiye'ye gitmeyi tercih ediyorlar. Daha kolay daha basit.

Şehir hastaneleri tartışılıyor, şu tartışılıyor bu tartışılıyor ama böyle bir pratiklik de var. Burada 4 ay sonraki sistemi inanın Türkiye'de kendiniz devlet sistemindeki sigortayla daha çözebileceğiniz bir sistem var gibi gözüküyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar