Cüneyt Özdemir "Rakı içen Atatürkçülere" açtı ağzını yumdu gözünü

Cüneyt Özdemir "Rakı içen Atatürkçülere" açtı ağzını yumdu gözünü
Cüneyt Özdemir Instagram hesaplarına koydukları fotoğrafa gelen yorumlara sinirlendi. Özdemir, rakı içen insanlara yönelik "Sen Atatürkçü değilsin gerizekalısın onu gösterdiğin için" ifadelerini kullandı. 

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU

Gazeteci Cüneyt Özdemir, oğluyla gittikleri restoranda Instagram'a koydukları fotoğrafa gelen yorumlara isyan etti. Özdemir, "rakılar masa altında" şeklinde yorum yapan kişilere yönelik sert ifadelerde bulundu. 

Rakı içerken çektikleri görüntüleri sosyal medyada yayınlayanlar için "gerizekalı" ifadelerini kullanan Özdemir şunları söyledi:  

Çocuğumla balıkçıya gittik. Instagram'da herkes rakılar masa altı yazmış. Bir rakı sevmiyorum. İki ağır geliyordu. Ben daha feermante üzüm suyu içiyorum. 8 yaşındaki oğlana da içirmiyoruz. Bazı adamlar var ya ben rakı içiyorum diyen. Sürekli rakı gösteren adamlar var. Ben Atatürkçüyüm diyenler var. Sen Atatürkçü değilsin gerizekalısın onu gösterdiğin için. Bunu gösterdiğin zaman laik olmuyorsun. Alkol sağlığa zararlıdır. Şu kodlara bak ya. Geldiğimiz yere bak.  

İŞTE O GÖRÜNTÜLER: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar