Cüneyt Özdemir Meral Akşener'in Cumhur İttifakı'nı nasıl ters köşe yaptığını anlattı 

Cüneyt Özdemir Meral Akşener'in Cumhur İttifakı'nı nasıl ters köşe yaptığını anlattı 
Gazeteci Cüneyt Özdemir, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmayla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özdemir, "Akşener'in daha sakin esprili konuşmalarını görüyorduk ama belli ki canına tak etmiş onun da." dedi.  

Gazeteci Cüneyt Özdemir Youtube kanalında yaptığı yayında İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in yaptığı konuşmaya değindi.  

Akşener'in konuşmalarında daha sakin ve esprili bir dil kullandığı ifade eden Özdemir, "Artık onun da canına tak etmiş" dedi. 

Özdemir ayrıca İYİ Parti'nin yükselişine de dikkat çekti. 

Özdemir şunları söyledi: 

Cumhur İttifakı'nın ittifakı çökertelim stratejilerini yerle yeksan etti. Kimse eski ezberler üzerinde çantada keklik değil. Kimse eski söylemler üzerinden siyaset üretmiyor. 

Bundan sonra yeni bir siyasetin olduğunu Meral Akşener gösterdi. Bu çıkışı da bence önemliydi. Kılıçdaroğlu'nun da ateşli konuşmalarını görüyorduk. Akşener'in daha sakin esprili konuşmalarını görüyorduk ama belli ki canına tak etmiş onun da. 

Siz bir kadının kimliğini gözardı edip ona her türlü sözü söylediğiniz zaman hangi siyasi partilerden olursa olsun bunun farklı çevrelerde büyük bir mağduriyete ulaştığı açık. Akşener içine düşürülmeye çalışıldığı mağduriyeti çok iyi anlattı. 

Bence İYİ Parti artık MHP'nin alternatifi değil. İYİ Parti muhafazakar sağın alternatifi olarak emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. 

İŞTE O SÖZLER: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar