Cüneyt Özdemir kokainden içeri alınan Kürşat Ayvatoğlu'nun ifadesine isyan etti

Cüneyt Özdemir kokainden içeri alınan Kürşat Ayvatoğlu'nun ifadesine isyan etti
Lüks aracında uyuşturucu kullandığına ilişkin görüntüler ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan eski AKP Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. İfadesinde kokain kullanmadığını söyleyen Ayvatoğlu, “Kokain değil pudra şekeriydi" dedi. Bu duruma tepki gösteren Cüneyt Özdemir, "Buna kim inanır? Geçtim polisi, savcıyı, hakimi..." ifadelerini kullandı.

Uyuşturucu kullandığına ilişkin görüntüler ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan eski AKP Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. İfadesinde kokain kullanmadığını söyleyen Ayvatoğlu'nun “Kokain değil pudra şekeriydi" ifadesi gündem oldu.

Bu durumu dönüm noktası olarak değerlendiren Cüneyt Özdemir, "Ak Partili bir milletvekilinin ofisinde çalışan 'sıradan' bir memur ultra lüks arabalar satıyor, onlardan birinde hem de trafikteyken uyuşturucu kullandığı görüntüler yayınlanıyor ve 'burnuma pudra şekeri çektim' deyip serbest kalıyor!" dedi. 

"BUNA KİM İNANIR"

Özdemir yaptığı sosyal medya paylaşımında şöyle devam etti: "Buna kim inanır? Geçtim polisi, savcıyı, hakimi hangi sıradan vatandaş inanır! Uyuşturucu propagandası yaptığı için Rap'çilerin cezaevine atıldığı bir ülkede böyle bir çifte standardı hangi vicdan kabul eder.
Son yılların en büyük skandalıdır bu. Büyük bir siyasi kırılmadır.. Soma'da madenci yakınlarının tekmelenmesinden sonra en büyük skandaladır bu... 
Ak Parti'de belli ki birileri araya girmiş bu 'becerikli genci' kurtarmaya çalışıyorlar. Yıllar yıllar boyu Ak Parti aleyhine konuşulacak en büyük skandallardan birine imza atıyor o birileri, kimse...

"BAYAĞI KÖTÜ BİR ŞAKA GİBİ"

Üzücü olan Emniyeti, Miti, İstihbaratı, Savcısı , Hakimi gecelerini gündüzlerine katarak uyuşturucu ile mücadele ederken karşılarına bu komik 'pudra şekeri' açıklaması geliyor ya...Şaka gibi ! Ama bayağı kötü bir şaka gibi! Asıl ben onların yerinde olmak istemezdim bu gece."


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar