Cüneyt Özdemir kim daha yakışıklı anketi yaptı! Ertuğrul Özkök itiraz etti

Cüneyt Özdemir kim daha yakışıklı anketi yaptı! Ertuğrul Özkök itiraz etti
Cüney Özdemir sosyal medya hesabından Ertuğrul Özkök, Orhan Pamuk ve Rasim Ozan Kütahyalı'yı seçenekler arasına koyarak "Hangisi daha yakışıklı" anketi başlattı. Sosyal medyada gündem olan anketin sonuçlarına Özkök, itiraz etti.

 5N1K programıyla YouTube'da aktif olan Cüneyt Özdemir sosyal medyada bir anket başlattı. Twitter hesabından, "Hangisi daha yakışıklı?" anketini başlatan Özdemir, seçeneklere; Ertuğrul Özkök, Orhan Pamuk ve Rasim Ozan Kütahyalı'yı koydu.

Özdemir anketi, "Aralarına 'heteroseksüel erkek kıskançlığı' giren iki ünlü arasından hangisi daha yakışıklı anketime hoş geldiniz :)))" notuyla paylaştı. Ankete yaklaşık 20 bin kişi katıldı. 

YÜZDE 46 İLE BİRİNCİ


Anketin sonuçlarına göre, Rasim Ozan Kütahyalı yüzde 46'yla birinci, Cüneyt Özdemir yüzde 36'yla ikinci, Orhan Pamuk yüzde 10'la üçüncü sırada yer alırken Ertuğrul Özkök ise yüzde 6'yla dördüncü sırada yer aldı. 

 

gdgdf.jpg

 

"SONUÇLARA İTİRAZ EDECEĞİM"


Seçeneklerde yer alan gazeteci Ertuğrul Özkök, anketi Hürriyet Gazetesi'ndeki köşesinde ele aldı. 
Özkök yazısında, "Önceki günün güzel haberi şuydu: Ben Orhan Pamuk'la aramda siyasi bir mesele var sanıyordum. Meğer bir 'heteroseksüel kıskançlık' meselesi varmış. Ama dünün haberi kötüydü. Cüneyt Özdemir kalktı, 'Hangisi daha yakışıklı' diye Orhan Pamuk'la beni gerçek yarışmaya soktu. Bu arada seçenekler arasına kendisini ve ROK'u da koydu. Yazıyı yazdığım sırada ROK yüzde 48'le açık ara birinci sırada gidiyordu. Onu yüzde 38'le Cüneyt Özdemir izliyordu. Orhan Pamuk'la ben ise çok gerilerde nal topluyorduk. Pamuk yüzde 10, ben yüzde 6 oy almıştım. Sandık sonuçlarına itiraz edeceğim. Eminim, 'Bir şey yoksa bile mutlaka bir şeyler olmuştur" ifadesini kullandı.
 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar