Cüneyt Özdemir isyan etti: "Ben Adalet Bakanı olsam..."

Cüneyt Özdemir isyan etti: "Ben Adalet Bakanı olsam..."
Sözcü yazarı Aytunç Erkin'i Youtube programına konuk eden gazeteci Cüneyt Özdemir, Erkin'in ifadeye çağrılmasıyla yaşadıklarını anlatmasının ardından "Yani ben mesela şu anda Adalet Bakanı olsam derim ki 'ne oluyor bir dakika ya' derim" ifadelerini kullandı.

FETÖ karşıtı yazılarıyla bilinen Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin, köşe yazısında isimsiz bir ihbar mektubuyla hakkında açılan soruşturma kapsamında ifade vermeye gitmişti.

Erkin, yaşananların ardından gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube yayınına katıldı.

Erkin, Binali Yıldırım'ın Başbakan olduğu dönemde "İsimsiz ihbar mektubu dönemi bitmiştir" dediğini ifade ederek "Ne oldu, niye devam ediyor şu anda? Ayrıca ihbar gelebilir birileriyle ilgili ya. İhbar gelsin. Önemli olan şu, siz yazıya bakarsınız yazıda bir suç varsa değerlendirilir. Ayrıca benim suçum basın kanununa giriyor. Basın suçu." dedi.

CÜNEYT ÖZDEMİR: "BEN ADALET BAKANI OLSAM 'NE OLUYOR BİR DAKİKA' DERİM"

Erkin'in açıklamalarının ardından konuşan gazeteci Cüneyt Özdemir ise Erkin'in yaşadıklarının çok tanıdık olduğunu ifade ederek "Ben o yüzden sizi konuk etmek istedim. Benim tuhafıma giden şu. Bunu bir tek biz mi görüyoruz ya? Yani ben mesela şu anda Ak Parti'nin Adalet Bakanı olsam derim ki lan ne oluyor bir dakika ya derim. Biz bunlarla mücadele etmiyor muyduk derim" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Sözcü yazarı Aytunç Erkin dün İstanbul Anadolu Adliyesi'nde ifade verdi. Erkin, emekli Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok ile yaptığı söyleşiyi 20 Eylül 2019'da “Yargıda halen 2221 hakim ve savcı ya FETÖ'cü ya da FETÖ destekçisi” başlığıyla köşesine taşımıştı.

O yazıya ilişkin yapılan şikayet üzerine Erkin hakkında, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı “kamu görevlisine hakaret” suçundan soruşturma başlattı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar