Cüneyt Özdemir “ağam bizle eğleniyir!” dedi, sert konuştu

Cüneyt Özdemir “ağam bizle eğleniyir!” dedi, sert konuştu
Ramazan Bayramı'nda kullanıcılar telefonla görüşmede sıkıntı yaşadı. GSM şirketleri suçu birbirlerine attı. Cüneyt Özdemir konuyu kendi üslubuyla değerlendirdi.

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU

Yeni tip koronavirüs COVID 19 nedeniyle vatandaşlar günlerini evlerinde geçiyor. Üstüne bir de Ramazan Bayramı ve tatili eklenince telefonla görüşmede yoğunluk yaşandı. 

Ancak deprem ve afet anlarında yaşanan sıkıntının bir benzeri bayramda da yaşandı. 

GSM şirketleri ise suçu birbirlerine attı. 

Turkcell,  "Turkcell’lilerin diğer Turkcell’li kullanıcılara doğru yaptıkları aramalarda herhangi bir aksama bulunmamaktadır. Şebekemizden diğer operatörlere yönelik gerçekleşen aramalarda ise Turkcell kaynaklı olmayan kesintiler meydana geldiği görülmektedir" açıklamasını yaptı. 

Vodafone, "Diğer operatörler yönüne yaptığınız aramalarda problem yaşıyor olabilirsiniz. Sorun Vodafone kaynaklı değildir" dedi. 

Türk Telekom ise "Diğer operatörlere doğru yaptığınız aramalarda yaşanan sorun, Türk Telekom kaynaklı değildir. Türk Telekom kullanıcılarının kendi aralarında yaptıkları aramalarda hiçbir sorun yaşanmamaktadır" ifadelerini kullandı. 

Bu olaya ilişkin konuşan gazeteci Cüneyt Özdemir, "Ağam bizle eğleniyir! 3 tane telekom şirketi şaka yapar gibi suçu birbirlerine atıyorlar, çatır çatır fatura kesip tahsil etmeyi biliyorlar ama geçtim depremi, bayramda bile bizleri konuşturamıyorlar. Yahu ayıptır..." ifadelerini kullandı. 

İşte Özdemir'in o açıklaması: 

 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar