Cüneyt Çakır'ın yönettiği Avrupa maçında büyük skandal!

Cüneyt Çakır'ın yönettiği Avrupa maçında büyük skandal!
UEFA Avrupa ligi Çeyrak Final rövanş maçında Çekya ekibi Slavia Prag ile Arsenal maçını Cüneyt Çakır yönetti. Sahada "Irkçılığa karşı diz çök" organizasyonuna Praglı oyuncular katılmadı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Slavia Prag ile Arsenal maçı öncesi sahada skandal bir olay yaşandı. Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşma öncesi "Irkçılığa karşı diz çök" organizasyonuna Praglı oyuncular katılmadı. Cüneyt Çakır'ın da eşlik ettiği organizasyona Çekya ekibinin oyuncularının katılmaması Arsenalli oyuncuların tepkisine neden oldu.

60791ff34e3fe01ab8cab5ea-hthn-jpg.webp

SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI


Buna gerekçe olarak S.Prag'lı futbolcu Ondrej Kudela'ya, Rangers'lı Kamara'ya ırkçı söylemde bulunduğu gerekçesiyle 10 maç ceza verilmesi gösterildi.
Geçtiğimiz gün UEFA, Rangers'ta forma giyen Glen Kamara'ya ırkçı söylemde bulunduğu gerekçesiyle Slavia Praglı oyuncu Ondrej Kudela'ya 10 maç men cezası vermişti.

50696310-1618547152.jpg

MARSİLYA DA YAPMIŞTI


Şampiyonlar Ligi'nde sezon başında oynanan Marsilya-Manchester City karşılaşması öncesinde, İngiliz ekibi oyuncularının ırkçılığı protesto için diz çökmesine karşın Fransız takımının buna seyirci kalması eleştirileri de beraberinde getirmişti. Manchester City’li oyuncular ve karşılaşmanın hakemi diz çökere ırkçılığı protesto ederken, Marsilyalı futbolcular orta sahadaki dairede tek sıra halinde ayakta durmuştu.

basliksiz-1-dik6-cover.jpg

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar