Cüneyt Arkın'ın Yeşilçam'daki en dişli rakibi Serdar Gökhan: Yolda öğrendim, yıkıldım

Cüneyt Arkın'ın Yeşilçam'daki en dişli rakibi Serdar Gökhan: Yolda öğrendim, yıkıldım
Cüneyt Arkın'ın ölüm nedeni ve ölümüne dair detaylar araştırılırken usta oyuncu hakkında yeni açıklamalar da yapılıyor. Cüneyt Arkın'ın Yeşilçam'daki en dişli rakibi Serdar Gökhan, usta oyuncunun ölüm haberi sonrası yıkıldı. Kalbi dün gece duran ve hastaneye kaldırılan Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi sonrası canlı yayına bağlanan Serdar Gökhan konuşmasında "Yolda öğrendim, yıkıldım" dedi.

CÜNEYT ARKIN'IN EN BÜYÜK RAKİBİNDEN ÖLÜM HABERİ SONRASI İLK AÇIKLAMA!

85 yaşındaki Cüneyt Arkın dün gece kalbi durduğu için hastaneye kaldırıldı. Usta sanatçı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cüneyt Arkın''ın ölüm haberi sonrası Yeşilçam''daki en dişli rakibi Serdar Gökhan canlı yayında zor anlar yaşadı.

Cüneyt Arkın ile pek çok filmde yer alan usta oyuncu Serdar Gökhan açıklamasında şunları söyledi:

"ÇOK İNCE BİR İNSANDI"

"Cüneyt Arkın ile güzel bir rekabet içinde tarihi filmler yaptık. Mesleğini bırakıp yaşamı boyunca sinemayla ilgilendi. Yeni nesilden Yeşilçam oyuncularını dolduracak yetenekler yetişmiyor. Çok ince ve yufka yürekli bir insandı. Her şey dilindeydi. Karşılıklı rol yaptığımız zaman daha iyi rol yapma derdindeydik. Yolda öğrendim, yıkıldım. Dilim damağım kurudu. Araba kullanıyordum kenara çektim. Tekrar başımız sağ olsun diyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar