Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Şehir Hastaneleri başarılı bir sınav verdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Şehir Hastaneleri başarılı bir sınav verdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Elazığ'da kameraların karşısına geçti. Oktay, Elazığ Şehir Hastanesi'nin başarılı bir sınav verdiğini söyledi.

Oktay'dan Şehir Hastanesi yorumu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Elazığ'da kameraların karşısına geçti. Yetkililerle beraber bilgilendirmelerde bulunan Oktay, şunları söyledi: "Asker sivil tüm kurumlarımızın sıfırıncı dakikadan itibaren, her konuda sadece arama kurtarma değil. Beslenmesi, yangını, ulaşımı hepsi içinde. Bu 28 tane çalışma grubunun 26'sı yoğun bir şekilde çalışıyor. Tüm arkadaşlarımız sahada koordinasyonu sağlamış durumda. Cumhurbaşkanımız da ihtiyaçlara cevap verebileceğimizin rahatlığı ile yurt dışına uğurlamış olduk. Ben Elazığ'dan güzel bir bilgi almayı ümit ederim." 

"ŞEHİR HASTANELERİ BAŞARILI BİR SINAV VERDİ" 

"Şehir Hastanemizin önemli şekilde hizmet verdiğini gördük. Afet meydana gelen şehrin panik havası olduğunu düşünün, böyle bir ortam yoktu orada. Arama kurtarma çalışma grubumuz da son derece özveri ile çalışıyor. Son olarak 45 vatandaşımız canlı şekilde kurtarıldı. Son derece profesyonel bir çalışmaya şahit olduk. Sadece teknik anlamda değil, insani anlamda da önemli bir çalışma vardı."   

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar