Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da İl Danışma Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da İl Danışma Toplantısı'nda konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP İl Danışma Toplantısı'nda konuştu ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Türkiye'yi eski günlerine döndürmeyeceğiz"

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Bugün Sakarya'da hepsi birbirinden önemli projelerin açılışını gerçekleştirdik. Muhalefet temel atmama temelleri ile milletin karşısına çıkarken, biz pek çok yatırımı Sakarya'nın hizmetine sunduk. Açılışını yaptığımız eser ve hizmetlerin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu eserlerin Sakarya'ya kazandırılmasında emeği geçen kurum ve kuruluşları kutluyorum.

"TEŞKİLAT VARSA ZAFER VARDIR"

Teşkilatsız başarı olmaz. Teşkilat varsa zafer vardır. Ben de şu anda karşımda ana kademesiyle, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla bir teşkilat görüyorum. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz siyasette başkaları gibi makam ve mevki elde etmek için değil milletimize hizmet etmek için bulunuyoruz.

"HERKES ESKİ TÜRKİYE İLE YENİ TÜRKİYE ARASINDAKİ FARKI GÖRÜYOR"

Bu iddialarımızı sadece lafta bırakmıyoruz. Bugün elini vicdanını koyan herkes eski Türkiye ile yeni Türkiye, 2002'nin Sakarya'sı ile 2021'nin Sakarya'sı arasındaki farkı görüyor, takdir ediyor.

"CUMHURİYET TARİHİNİN EN YÜKSEK İHRACAT RAKAMLARINA ULAŞTIK"

Bugün açıklanan haziran ayı ihracat rakamları, Türkiye'nin üretim kapasitesini ve özel sektörün dinamizmini bir kez daha ortaya koydu. Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamlarına ulaştık. Her bir vilayetimizde hizmetlerimiz kat kat artarken, küresel ölçekte de güçlü, sözünün ağırlığı olan ülke konumumuzu da perçinliyoruz. İleri demokrasi ve kalkınma hedefimizden hiçbir zaman vazgeçmedik.
 
Bir yandan şehirlerimizi güzelleştirirken, enerji, konut projelerimizi hizmete alıyoruz. İhracatta, üretimde, sanayide rekorlar kırıyoruz. Haziran ayı ihracatımız yüzde 47 artışla yükseldi. Bay Kemal sen vergi memuruydun değil mi? Yanında hesaptan anlayanlar var. Onlarla bir görüşüver.

Bu süreçte bizim gibi milletimiz de AK Parti ve Cumhur İttifakı ile muhalefet arasındaki vizyon farkını görmüş oldu. Biz plan üretir, proje üretir milletimizin sorunlarına çare üretirken, onlar iftira ve yalan üretmenin derdindeydiler. Son 1.5 yıllık dönemi gözünüzün önünden geçirin. Suriye'de PYD'li teröristlere arka çıktılar. Libya'da darbecilerin yanında saf tuttular.

2023'e giden süreçte CHP tıpkı 27 Mayıs darbesi öncesi gibi Türk siyasetini kirletmektedir. Vatandaşın siyaset kurumuna güvenini sarsarak vesayetçilere uygun ortam hazırlamaya çalışıyorlar. Biz kuklayı da kuklacıyı da görüyoruz. CHP'nin bizi çekmek istediği tezgaha asla gelmeyecek, birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeyeceğiz.

Sanal gündemlerin sahte manşetlerin peşine takılmadan tüm enerjimizi ülkemiz ve milletimiz için eser üretmeye, hizmet üretmeye taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Türkiye'yi eski günlerine döndürmeyeceğiz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar