Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP Kongresinde açıklamalar yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP Kongresinde açıklamalar yaptı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP Gençlik Kolları Kongresinde canlı yayında açıklamalar yaptı.

Erdoğan AKP Kongresinde açıklamalar yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP Gençlik Kolları Kongresinde canlı yayında açıklamalar yaptı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Türkiye'nin dört bir yanından Ankara'ya gelerek oluşturduğunuz bu gurur tablosu hem AK Parti'nin hem Türkiye'nin geleceği konusunda sizlere olan inancımızı ve güvenimizi bir kat daha artırmıştır. Geçtiğimiz dönemde Gençlik Kolları Başkanlığımızı yürüten kardeşimize teşekkür ediyorum. AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar gençlik kollarını yapmış kardeşlerime de şükranlarımı sunuyorum. Kongremizde Gençlik Kollarımız Başkanlığımıza aday gösterdiğimiz Eyüp Kadri İnan'ı tebrik ediyorum.    81 vilayetimiz ve ilçelerimizde yapılan kongrelerde gençlik kollarımızda görev alan kardeşlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ülkemizin dört bir yanında gençlik kollarımızda partimize ve milletimize hizmet etmiş kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Gençlik kollarımızda yetişen kardeşlerimizden pek çoğu halen MKYK üyesi, il-ilçe başkanı, milletvekili, belediye başkanı gibi görevleri yürütüyor. 

Bu kardeşlerimizden iş dünyasından bürokrasiye kadar her alanda bizleri gururlandıranlar var. 35 yaş altında TBMM'de 14 milletvekilimiz, belediyelerde 1472 meclis üyesi vazife yapıyor. Lise yıllarından başlayıp hayatlarının ilk dönemlerinde devam eden bu tecrübe gençlerimizi geleceğe hazırlıyor.   

ÜYE SAYISI 

Gençlik kollarımız bilir misiniz, şu anda Türkiye'nin tüm siyasi partilerde üye kaydı noktasında bir numaradır. Hiçbir siyasi partide şu anda bizim gençlik kollarımız kadar üye kaydına sahip olan başka bir parti yok. Topunu getirin bizim gençlerimiz kadar değiller. Eğer yaş konusu olmasa sayı 1 milyonda kalmaz, şu anda sayı yaştan dolayı 1 milyonda kalıyor. Hanımlarda 5,5 milyon. Hanımlarda da hepsi arkada nal topluyor. Toplamda da zaten 11,5 milyonu aşan üye kaydına sahibiz.   

Gençlik kollarımız her yıl saflarına 750 bin yeni üye katıyor. Partimizle birlikte 81 ilimizde bu görevini kararlılıkla yürütüyor. Sizlerden partimiz için de, faaliyet alanlarında da iftihar verici haberler almayı bekliyoruz. AK Parti olarak kadınlarımızı ve gençlerimizi daima yanımızda bulduk. 18 yılda Cumhuriyet döneminde yapılanların 5 katını, 10 katını kazandıran AK Parti'nin gücü buradan geliyor. Kadim davamızı yarınlara taşıyacak olan siz gençlerimizsiniz. Sizler bir siyasi partinin gençlik kolları mensupları olmanın yanı sıra 2053 vizyonunu hayata geçirecek, büyük ve güçlü Türkiye'nin öncüleri olacaksınız.

Malazgirt'ten bugüne bu toprakları vatan haline getirme mücadelemizin her safhasında sizler vardınız.   

"ASIM'IN NESLİSİNİZ"   

Sizler, Asım'ın neslisiniz. Yemen'de, Kudüs'te, Kutül Amare'de, Balkanlar'da, Çanakkale'de, Galiçya'da, Gaziantep'te, Şanlıurfa'da, Kahramanmaraş'ta, İstiklal Harbimiz'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da, İzmir'de, Kıbrıs'ta, Irak'ta, Suriye'de, Karabağ ve Libya'da siz vardınız. Nerede bir ay-yıldızlı bayrak yükseldiyse bu bayrağı taşıyan, yere düşürmeyen sizlerdiniz. PKK'lı alçakların karşısına dikilen, Yasin Börüler, Eren Bülbüller sizlerdiniz. 15 Temmuz gecesi meydanı hainlere bırakmayıp, FETÖ'cüleri hüsrana uğratan Ömer Halisdemir'ler, Ömer Olçok'lar sizlerdiniz. 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar