Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaretine Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken yorum 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaretine Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken yorum 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni bir ittifakın kurulabileceği yönündeki değerlendirmeler üzerine, "Herkes istediği parti ile görüşür. Bizim, dostlarımızla ortak noktamız demokrasi. Biz demokrasiden yana olanlarla birlikte yürümeye devam edeceğiz" dedi.

CHP'nin dünkü Parti Meclisi toplantısında, Gaziantep, Elazığ ve Ağrı il başkanlarının görevden alınması kararına yapılan itirazlar hakkında oylama yapıldı. Oylama sonucu her 3 il için de yapılan itirazlar reddedildi.

Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın haberine göre, toplantının basına kapalı bölümünde Kılıçdaroğlu’nun CHP Ekonomi Masası’nın daha çok il ve ilçeye gidip, vatandaşın dertlerini dinlemesi ve sorunlarına çözüm bulması gerektiğini söylediği belirtildi.

"HERKES İSTEDİĞİYLE GÖRÜŞÜR"

Bazı PM üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü ziyaret etmesini de gündeme getirdi.

kk-sc.jpg

Söz konusu değerlendirmeler üzerine Kılıçdaroğlu, "Herkes istediği parti ile görüşür. Her parti farklı bir tüzel kişiliktir. Bizim, dostlarımızla ortak noktamız demokrasi. Biz demokrasiyi savunanlarız. Biz demokrasiden yana olanlarla birlikte yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar