Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gezi Parkı ve Osman Kavala mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gezi Parkı ve Osman Kavala mesajı
Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AKP Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı Davası'nda yargılanıp beraat kararı alan ve ardından hakkında gözaltı kararı çıkan Osman Kavala için  "Perde arkasında, Soros türü, bazı ülkeleri ayaklandırmak suretiyle oraları karıştıran tipler vardır. Gezi’yi karıştıran malum kişi içerdeydi. Bir manevrayla dün onu beraat ettirmeye kalktılar" ifadelerini kullandı.

İşte Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkan başlıklar:

"BEN SADECE LANET OKURUM"

Gezi olayları, tıpkı askeri darbeler, muhtıralar, terör örgütlerinin saldırıları, FETÖ'nün 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimleri gibi devleti, milleti hedef alan alçak bir saldırıdır. Bunlar aldatılmış gençlerdir. Bu ülkede milyonlarca fidan diken iktidara ağaç sökme yaftası yapıştıranlara ben sadece lanet okurum.

OSMAN KAVALA MESAJI

Perde arkasında, Soros türü, bazı ülkeleri ayaklandırmak suretiyle oraları karıştıran tipler vardır. Gezi’yi karıştıran malum kişi içerdeydi. Bir manevrayla dün onu beraat ettirmeye kalktılar.

Gezi olaylarının Türkiye'ye doğrudan maliyeti 1.4 milyar dolar iken dolaylı maliyeti ise 100'lerce milyar doları bulmuştur. Toplumu bölmeyi amaçlayan Gezi olaylarını halkımızla omuz omuza vererek bitirdik.

YA GAFİLDİR YA MİLLET DÜŞMANIDIR

Her kim Gezi olaylarını masum bir çevre hareketi olarak tanımlıyorsa ya gafildir ya da taammüden bu ülkenin ve milletin düşmanıdır. Hukukun her kararına elbette saygımız vardır ama bizim ve milletimizin gözünde Gezi'nin ve bu kalkışmanın önünde yer alanların hükmü asla değişmeyecektir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar