Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na: Ben seni niye arayayım?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na: Ben seni niye arayayım?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'de Türk askerlerine yönelik gerçekleştirilen saldırı sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini aramadığını belirterek, "Ben seni niye arayayım ya? Dünya bizi arıyor, sen de bizi arayacaksın, biz de sana her şeyi veririz" dedi.

Suriye'nin İdlib kırsalında 36 askerimizin haince şehit edilmesinin yankıları devam ediyor. Saldırıdan 2 gün sonra partisinin İstanbul milletvekilleri ile gerçekleştirdiği toplantıda kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisini aramadığı gerekçesi ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu, "Dünya arıyor, sen de arayacaksın" diyen Erdoğan, "İnanın bütün bunlar olurken tabi dün gün boyu sürekli liderlerle görüşmelerimiz oldu; ana muhalefetin başı hariç. O arama lütfunda bulunmadı, neymiş ben onu arayacakmışım. Ben seni niye arayayım ya? Dünya bizi arıyor, sen de bizi arayacaksın, biz de sana her şeyi veririz. Milletimiz kendi zihninde bu meseleyi çözdüğü için mücadeleye kayıtsız şartsız destek veriyoruz. Kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.  

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar