Cumhurbaşkanı Erdoğan yangın bölgesinde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yangın bölgesinde!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da çıkan yangınlara ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan acil ihtiyaçlar için 50 milyon lira ödenek gönderildiğini ve 1 ay içerisinde yanan evlerin yeniden inşasına başlanacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, incelemelerde bulunmak üzere Manavgat'taki yangın bölgesine gitti. Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: Yangın alanlarını afet bölgesi ilan ettik. Antalya, Alanya, Gazipaşa ilçelerinde yangından etkilenen tüm mahalleler bu kapsamda Mersin'de de bu kapsamda. Marmaris, Bodrum, Milas, Köyceğiz, yangından etkilenenler bu kapsamda... Yangından etkilenen bölgelerde acil ihtiyaçlar için 50 milyon ödenek gönderildi.

Şunu çok açık net söylemek durumundayım. Bu yardımların dışında kira yardımı yapılacak, sera faaliyetleri hasarları karşılanacak. Vergiler ertelenecek, SGK, esnaf kredileri ödemeleri ertelenecek. 1 ay içerisinde evlerin inşaatına başlanacak.

3 gündür maruz kaldığımız yangın faaliyeti nedeniyle özellikle Manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Devletimiz tüm kurumları ve imkanlarıyla çalışmaktadır. Acil ihtiyaçlar için 50 milyon ödenek gönderildi.

Tıpkı deprem ve sel felaketlerinde zarar görenler gibi yeni konutlar inşa edeceğiz. Milletimiz müsterih olsun. Hiçbir vatandaşımız mağdur etmeyeceğiz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar