Cumhurbaşkanı Erdoğan Uğur Işılak'ın şarkısına kızdı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Uğur Işılak'ın şarkısına kızdı mı?
Eski AKP İstanbul milletvekili Uğur Işılak’ın Mart ayında çıkardığı şarkı, dolar kurundaki yükseliş ve ekonomik kriz nedeniyle tekrar sosyal medyada gündeme geldi.

Söz ve müziğin Uğur Işılak’a ait olduğu “Öz Eleştiri” isimli şarkı, AKP’ye ve muhafazakar camiaya yönelik çok sert eleştiriler içeriyor. Daha önce AKP’nin seçim şarkısını yapan ve hafızalarda “dombra” diye kalan şarkının da sözlerini yazan AKP’li Işılak’ın kendi camiasına yönelik ağır eleştirileri dikkat çekti.şöyle:

Habertürk yazarı Kübra Par, Uğur Işılak’ın şarkısına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızıp kızmadığını araştırdı.

Kübra Par, “Erdoğan, Uğur Işılak'a kızar mı?” başlıklı yazısında, “Aslında bu şarkıdaki sözler AK Partililerin kendi aralarında fısıltıyla birbirlerine sıklıkla söyledikleri şeyler. Fakat böyle uluorta söylenmesi hoş karşılanır mı? Bu şarkıdan dolayı Işılak’ın üstü çizilir mi? Hain damgası yer mi?” diye sordu.

“Merak edip Cumhurbaşkanı’nın yakın çevresini yokladım. ‘Dinlese ne düşünür? Işılak’a kızar mı?’ diye sordum” diyen Kübra Par şunları yazdı:

“Cumhurbaşkanı böyle durumlarda eleştiriden ziyade söyleyenin son tahlilde karşıt bir pozisyon alıp almadığına dikkat ediyor. Mesela Bülent Arınç da çok eleştirdi ama şu an istişare kurulu üyesi çünkü açıkça karşı kampa geçmedi. Işılak’ın da ne söylediğine değil, nereden konuştuğuna, nerede durduğuna bakar ve pek kızmaz’ dediler.
 
Kısacası aynı sözleri Uğur Işılak değil de mahalleden ayrılmış ya da ayrılma yolunda biri söylese tepki başka olurdu.

Muhtemelen o da bunu bildiği için Erdoğan ile fotoğrafını paylaşarak tarafını belli etmek istedi.”


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar