Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kars ve Karaman İl Kongrelerinde konuştu. Erdoğan "Son yıllarda yaşadığımız saldırıları milletimizin ferasetiyle def etmeyi başardık" dedi.

Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kars ve Karaman İl Kongreleri için video konferans yoluyla konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Ak Parti geçtiğimiz 18 yılda ülkesini hiç görmediği eserlerle tanıştırdı. İnşallah daha büyük başarılarla milletimizle birlikte hedeflerimize yürümeyi sürdüreceğiz. Bunun yolu, dünyayla birlikte yaşadığımız şu kritik dönemi birlik, beraberlik ve kardeşlikle geçmemiz gerekiyor.

Son yıllarda yaşadığımız saldırıları milletimizin ferasetiyle def etmeyi başardık. Ülkemize kazandırdığımız güçlü altyapı sayesinde birçok büyük devletin baş etmekte zorlandığı salgında felaket görüntülerinin ortaya çıkmasının önüne geçtik.

Ekonomi, hukuk ve demokraside yepyeni bir seferberlik yaşatıyoruz. Ekonomide yeni bir yönetim oluşturduk. Aynı şekilde geçtiğimiz yıl başlattığımız hukuk reformlarını, ekonomide güven iklimini tahkim edecek şekilde hızlandırarak sürdürüyoruz.

Milletimizden bu kritik dönemde salgın için ortaya koyduğumuz kurallara hassasiyetle riayet etmelerini istiyoruz. Milletimiz temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyarsa kapanmaya gerek kalmayacak.

Şehirlerimizin ana caddeleri ve meydanlarındaki sigara içme yasağının da bu çerçevede değerlendirilmesini istiyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza eziyet etmek değil, onun sağlığını korumaktır. Sağlık altyapımızın gücü ile hastanelerimizde vakalara müdahale etmekte sorun yaşamıyoruz. Kendi sağlığımızı kendimiz korumazsak yükü taşımakta zorlanabiliriz.

İçeride ve dışarıda yaşadığımız her hadisede gördüğümüz güçlü destek milletimizin büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa sorumluluğunu AK Parti’ye verdiğini gösteriyor."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar