Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İsrailli kardiyologdan tavsiye alıyor' iddiası

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İsrailli kardiyologdan tavsiye alıyor' iddiası
İsrail medyası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrailli bir kardiyologdan 'tıbbi tavsiye aldığı' ve bu nedenle 'kalp sorunları yaşıyor olabileceğini' öne sürdü.

Erdoğan, İsrailli kardiyologdan tavsiye alıyor iddiası

İsrail'de yayın yapan Ynet, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Sourasky Tıp Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Kardiyolog Prof. İzhak Shapira'dan tıbbi tavsiye aldığını öne süren bir haber yaptı.

Haberde kardiyolog Shapira'nın dünya liderlerine tıbbi sorunlar ve tedavileri konusunda tavsiyelerde bulunduğu belirtildi.

Ynet'in konuya yakın kaynağı, ikilinin Türkiye'de buluşmasının "sürpriz olmayacağını" kaydetti. Haberde, ünlü kardiyoloğun Erdoğan'la ilişkisinin "Türk Cumhurbaşkanının kalp sorunu yaşıyor olabileceği" spekülasyonuna neden olabileceğini ancak bunu destekleyecek resmi bir bilgi bulunmadığı vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın zamanda yürüme güçlüğü çektiği videolar hatırlatılarak, spekülasyonların ardından Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntülerin yayınlandığı kaydedildi.

Euronews’in aktardığına göre haberde, gelecek ay 68 yaşına girecek olan Erdoğan'ın 2011 yılında bağırsak ameliyatı olduğu ve bunun dışında başka bir tıbbi sorununun bilinmediği ifade edildi.

Sourasky Tıp Merkezi'nin dünyanın önde gelen sağlık merkezlerinden olduğu ve Körfez ülkelerinin zenginlerinin burayı tercih ettikleri de haberde belirtildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar