Cumhurbaşkanı Erdoğan isim vermeden Babacan'ı eleştirdi: "Youtube'da topladığınız belli adımlarla..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan isim vermeden Babacan'ı eleştirdi: "Youtube'da topladığınız belli adımlarla..."
AKP İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, isim vermeden DEVA PArtisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı eleştirdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanlarına video konferans yöntemi ile hitap etti. 

Erdoğan burada yaptığı açıklamada isim vermeden Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a isim vermeden eleştirilerde bulundu. 

"Başbakanlığım döneminde bakan, bürokrat olarak görev verdiğimiz kimi isimlerin de şimdi aynı teraneleri mırıldanıyor olmasını üzüntüyle takip ediyorum" ifadelerini kullanan Erdoğan, siyasetin temelinde dürüstlüğün olduğunu belirterek "Düşünün bakanın durumunda olanlar veyahut da farklı görevler verdiğim kişiler şimdi farklı şekilde saldırı içindeler" dedi.

"YOUTUBE'LARDA TOPLADIĞINIZ BELLİ ADIMLARLA..."

Erdoğan konuşmasının devamında "Böyle kalkıp Youtube'larda topladığınız belli adımlarla netice almanız mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamasındaki ilgili bölüm şu şekilde:

Başbakanlığım döneminde bakan, bürokrat olarak görev verdiğimiz kimi isimlerin de şimdi aynu teraneleri mırıldanıyor olmasını üzüntüyle takip ediyorum. Siyasetin temelinde millete karşı dürüst olmak vardır.

Düşünün bakanın durumunda olanlar veyahut da farklı görevler verdiğim kişiler şimdi farklı şekilde saldırı içindeler.

Yahu sen bakansın. Atılan bir adımda Başbakanın onayı olmadan sen o adımı atabilir misin? Şimdi nasıl oluyor da o işleri 'Ben ben ben...' Ne ben'i yahu? Bir başbakan onay vermeyecek, sen kalkacaksın adım atacaksın. Bunu kime yutturuyorsun? Böyle kalkıp Youtube'larda topladığınız belli adımlarla netice almanız mümkün değil. İyi olan her şeyi biz, şu anda takdir edecek insan arıyoruz.

Kötü olacak her şeyi bize yıkma hesabı içinde olanların hesabını zaten milletim sorar. Bu milletin vicdanından her şey Allah'ın izniyle döner.

Biz hayatımızın her döneminde olduğu gibi bundan sonra da eksiğiyle fazlasıyla yürüttüğümüz görevlerdeki tüm sorumluluğu üstlendik. Üstlenmeye de devam edeceğiz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar