Cumhurbaşkanı Erdoğan EPDK ikinci Başkanı Zekeriya Gökşenli'nin konuşmasına izin vermedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan EPDK ikinci Başkanı Zekeriya Gökşenli'nin konuşmasına izin vermedi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ikinci Başkanı Zekeriya Gökşenli'nin konuşmasına izin vermedi. Erdoğan, "Mikrofonu milletvekilimize verirsen daha isabetli olur" dedi.

Erdoğan, "Türkiye'ye Cumhuriyet tarihinin en başarılı 18 yılını yaşattık. Sadece yatırımlarda değil, diplomaside, demokraside, özgürlüklerde de sessiz bir devrime imza attık. Biz muhalefet gibi yalanla günü kurtarmaya çalışmıyoruz. Ne yapıyorsak tüm Türkiye için yapıyoruz" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Bu yatırımlar ülkemizin enerji arzına önemli katkı sağlayacaktır. Bugün ayrıca Soma ve Kırkağaç ilçelerimizi doğalgaza kavuşturuyoruz. Toplam 29.5 milyon lira yatırım yaparak 45.2 kilometre uzunluğunda doğalgaz hattı döşedik.  2021'de de yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz.

Haritada yerlerini bilmedikleri ülkeleri örnek göstererek Türkiye'nin salgın ile mücadelesine gölge düşürmeye çalıştılar. Uluslararası yatırımcıya Türkiye'yi kötüleyerek atırımları engellemeye çalıştılar. Ülke yansa ısınacak olanlara rağmen ülkemize en iyi 18 yılı yaşattık."

KONUŞMASINA İZİN VERMEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ikinci Başkanı Zekeriya Gökşenli'nin konuşmasına izin vermedi. Erdoğan, "Mikrofonu milletvekilimize verirsen daha isabetli olur" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar