Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıklıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıklıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Engelsiz Vizyon 2030 Toplantısı'nda konuşuyor.

Erdoğan canlı yayında açıklıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Engelsiz Vizyon 2030 Toplantısı'nda konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Bugün vefat eden partimizin kurucularında, milletvekili, bakan, genel başkan yardımcısı, kadın kolları başkanı olarak uzun yıllar birlikte çalıştığımız Güldal Akşit hanımefendiye Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum

Çok farklı dönemden geçiyoruz. Camiamızın içinde çok kardeşimizi kaybettik. Mukadder ömür son buluyor. Son bulmasıyla hepimizin varacağı yer malum orası. Rabbimden temennimiz odur ki bizleri de cennetiyle cemaliyle onurlandırsın. Tüm ailesine eşim, camiamız adına başsağlığı diliyorum.
 
İktidarımız döneminde yapılan engelli ataması 63 bin 87'ye ulaştı. Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu kısa süre içinde TBMM'ye sunacağız. Tüm kamu görevlilerini tehdit etmeyi alışkanlık haline getiren faşist muhalefet zihniyetine rağmen, Meclisimizin de onayıyla bu süreci Cumhur İttifakı olarak kısa sürede tamamlayacağız. Bugün atama heyecanı yaşayanlar başta olmak üzere, kanunun öğretmenlerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.

ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNU AÇIKLAMASI

Bugünkü ile birlikte hükümetlerimiz döneminde engelli ataması toplamda 63 bin 87'ye ulaşmış bulunuyor. Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu kısa süre içinde TBMM'ye sunacağız. Tüm kamu görevlilerini tehdit etmeyi alışkanlık haline getiren faşist muhalefet zihniyetine rağmen, Meclisimizin de onayıyla bu süreci Cumhur İttifakı olarak kısa sürede tamamlayacağız. Bugün atama heyecanı yaşayanlar başta olmak üzere, kanunun öğretmenlerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.

 

 

 

Ayrıntılar geliyor...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar