Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Memnun olmasak da herkesi kucaklamak gerektiğinin farkındayız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Memnun olmasak da herkesi kucaklamak gerektiğinin farkındayız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, baraj ve içme suyu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Memnun olmasak da herkesi kucaklamak gerektiğinin farkındayız. Şu anda gerçekleştirdiğimiz baraj açılışı bile bazılarını rahatsız ediyor" ifadelerini kullandı.

"Memnun olmasak da..."

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Reyhanlı Barajı, Afrin Çayı Davutlar Regülatörü ve Derivasyon Kanalı, Tahtaköprü Barajı Yükseltilmesi ve Hatay İçme Suyu Arıtma Tesisi Açılış Töreni nedeniyle canlı bağlantı ile açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Reyhanlı Barajı, Amik Ovası'nın taşkınlardan korunmasını ve sulanmasını sağlayacak önemli bir yatırımdır. 585 bin dekar arazi çiftçilerimize gelir artışı sağlayacak ve 52 binden fazla kişiye ilave istihdam sağlayacaktır.

"EN ÇOK BEDEL ÖDEYEN HATAY"

Gönül gönüle Hatay’ı da büyütmeye ve kalkındırmaya devam edeceğiz. Bugün Türkiye, kriz merkezlerinin merkezinde olmasına rağmen, dimdik ayakta durmasını sağlam altyapısına borçludur. Ondan önce Gaziantep’te 300 tesisi birden hizmete açtık. Daha evvelki haftalarda Kuzey Marmara Otoyolu’nun bir bölümünü, çok sayıda hastaneyi, Ankara- Niğde Otoyolu’nu milletimizin hizmetine sunduk. Geçtiğimiz 18 yılın her günü, ülkemize ve milletimize eser kazandırdık. Cumhuriyet döneminin tamamını, 5’e, 10’a katlayan yatırımları hayata geçirdik. 

Hatay, en çok bedel ödeyen en çok yük taşıyan şehirlerimizin başından geliyor. Her türlü sıkıntıya göğüs gererek, dünyaya kardeşlik dersi veren tüm Hataylılara teşekkür ediyorum. Hatay, 1939’de Türkiye’ye katılması ile bu konudaki duruşunu göstermiştir. Suriye’de gerçekleştirdiğimiz operasyonlar, Hatay’daki kardeşlerimize vefa borcumuzun sonucuydu.

"MEMNUN OLMASAK DA HERKESİ KUCAKLAMAK GEREKTİĞİNİN FARKINDAYIZ"

Bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak, memnun olmasak da herkesi kucaklamak gerektiğinin farkındayız. Şu anda gerçekleştirdiğimiz baraj açılışı bile bazılarını rahatsız ediyor. Her türlü iftirayı ortaya saçarak fütursuzca saldırıyorlar. Kimse kusura bakmasın, biz bu ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemizin 83 milyon vatandaşına sunacak daha çok hizmetimiz var. Gençlerimize 2053 vizyonlarını hayata geçirebilmeleri için güçlü bir Türkiye bırakma konusunda kararlıyız. 


 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar