Cumhur İttifakı'nda FETÖ krizi! Hangi bakanlıklarda ülkücü kıyımı yapılıyor?

Cumhur İttifakı'nda FETÖ krizi! Hangi bakanlıklarda ülkücü kıyımı yapılıyor?
TBMM siyasi kulislerinde özellikle Cumhur İttifakı'na mensup milletvekillerinin birçoğu mevcut üst düzey bürokratlara karşı güven problemi yaşıyor. Üst düzey bürokratlarının çoğunun FETÖ'cü olduklarını söyleyen vekiller, "Hâlâ bu FETÖ'cüler nasıl ve nerden işlerini bitiriyorlarsa bunlar hala kritik üst düzey yerlere geliyorlar" ifadelerini kullandılar.

TBMM siyasi kulislerinde özellikle Cumhur İttifakı'na mensup milletvekilleri çoğu mevcut üst düzey bürokratlara güvenmiyorlar. Üst düzey bürokratlarının çoğunun FETÖ'cü olduklarını belirten vekiller şöyle isyan ediyorlar. "Hâlâ bu FETÖ'cüler nasıl ve nerden işlerini bitiriyorlarsa bunlar hala kritik üst düzey yerlere geliyorlar. Peki alt düzeyde polis, asker, öğretmen ve memurların ne günahı var onlarda kandırıldı" diyerek isyan ediyorlar. 

"KRİTİK İŞLEMLERE AİT BELGELERİ EVLERİNE TAŞIDIKLARI..."

Özellikle MHP'nin bazı milletvekilleri Tarım Bakanlığı başta olmak üzere Turizm, Enerji Bakanlıklarında ülkücü kıyımı var diyerek itirazlarını önümüzdeki günlerde MHP yöneticilerine bildirecekler. Bakanların yüzlerine gülüp şirinlik yapan bazı kritik görevlerdeki üst düzey bürokratlar bazı kritik işlemlere ait belgeleri dosyalayıp evlerine taşıdıkları kulislerde konuşulmaya başlandı.

"BU GÜN SES ÇIKARAMAYAN SAVCILAR..."

Bir kabine revizyonunda veya bir seçim sonrası görevde kalmak için bu bürokratlar usulsüz yapılan işlemleri gelenlerin önüne serecekler. Öyle gözüküyor ki gelecekte teftiş kurullarına çok iş düşecek. Bu gün ses çıkaramayan savcılar  o gün geldiğinde soruşturma açmak için birbirleri ile yarışacaklar.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar