Cumhur İttifakı'nda çatlak! Erdoğan eğer onunla anlaşırsa...

Cumhur İttifakı'nda çatlak! Erdoğan eğer onunla anlaşırsa...
Korkusuz yazarı Ahmet Takan Cumhur İttifakı'nda yeni seçim yasası nedeniyle taraflar arasında gerginlik yaşandığını ifade etti. Takan, ifadelerini MHP'nin içinden aldığı bilgilere dayandırdı. 

Korkusuz yazarı Ahmet Takan Cumhur İttifakı'nda yeni seçim yasası konusunda anlaşmazlık yaşandığını iddia etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tek sıkıntısının parti içi dengeler olmadığını savunan Takan, MHP'li kaynaklarına dayandırdığı bilgilere göre, "MHP kulislerinden edindiğim izlenim; 'Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile anlaşırsa bizi ortada bırakır… Biz pozisyonumuzu korumaya devam edeceğiz.' Görünen o ki; MHP sert kutuplaştırıcı ve gerginliği arttırıcı politikalarına devam edecek." diye yazdı. 

Takan şunları ifade etti: 

Tayyip Erdoğan’ın tek sıkıntısı parti içi dengeler değil… Siyasi partiler ve seçim kanununda yapılmasını istediği düzenlemelerde ortaklarından MHP’nin itirazlarını hâlâ gideremedi. 

"ERDOĞAN BİDEN İLE ANLAŞIRSA..."

Erdoğan, işi sağlam kazığa bağlamak istiyor ama ortağı MHP şahsına öyle kamuoyuna yansıtılan gibi değil hiç güvenmiyor. MHP kulislerinden edindiğim izlenim; “Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile anlaşırsa bizi ortada bırakır… Biz pozisyonumuzu korumaya devam edeceğiz.” 

Görünen o ki; MHP sert kutuplaştırıcı ve gerginliği arttırıcı politikalarına devam edecek.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar