Cumhur İttifakı'nda büyük kriz... Bahçeli'nin hedefinde hangi AKP'li yöneticiler var

Cumhur İttifakı'nda büyük kriz... Bahçeli'nin hedefinde hangi AKP'li yöneticiler var
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'nin kapatılması yönündeki çağrısının ardından AKP'den gelen olumsuz yanıta tepki gösterdi. Devlet Bahçeli, "Türk devletinin ihaneti beslemesi makul görülecek şey midir" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son dönemde gündemde tuttuğu 'HDP'nin kapatılması' tartışmasına yönelik Twitter hesabından çok sert açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli, AKP'li Numan Kurtulmuş'un HDP'nin kapatılması tartışmasına yönelik olumsuz beyanlarının ardından "AK Parti’nin içindeki bazı yöneticiler cevap versinler; Türk devletinin ihaneti beslemesi, mermi, bomba, mayın, keleş masraflarını karşılaması olacak ve makul görülecek şey midir" ifadelerini kullandı.

FAİK ÖZTRAK'A SERT SÖZLER

Ekonomi politikaları ve enflasyonu sürekli gündemde tutan CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ı da hedef alan Bahçeli, "Ey Faik Öztrak ve onun gibi zırvalayan lekeli güruh; biber, patlıcan, domates fiyatlarıyla ilgilendiğiniz kadar bu melanet tabloya yarım aklınızla kafa yormayı hiç denediniz mi? Asgari ücretli kardeşlerimizi dilinize doladığınız kadar bu meseleyi hiç gündeminize aldınız mı?" ifadesini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar