Cumhur İttifakı üzerine Doğu Perinçek'in gölgesi mi düştü?

Cumhur İttifakı üzerine Doğu Perinçek'in gölgesi mi düştü?
Karar gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, bugünkü yazısında Cumhur İttifakı'nın üzerine Doğu Perinçek'in gölgesinin düştüğünü dile getirdi.

Karar gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, “Ak Parti – MHP ittifakının yanında Cumhur İttifakı’nın üzerine Doğu Perinçek gölgesinin düştüğü de çok net. Türkiye siyaseti acayip biçimde bir ‘Doğu Perinçek Pazarlaması’na sahne oluyor" dedi.

 Taşgetiren, "Kerameti nereden menkul ise bu zat her gün bir tv kanalında arzı endam ediyor ve açık açık ‘Ak Parti’nin Vatan Partisi çizgisine geldiğini ve Cumhur İttifakının Vatan Partisi politikalarını uyguladığını’ söylüyor" görüşünü savundu. 

Taşgetiren, “Şu ana kadar Ak Parti ve MHP cenahından Doğu Perinçek’in etkinlik iddialarına ilişkin (bu iddialar ne kadar boş veya dolu) bir tepki de gelmiş değil. Bunu Vatan Partisi oylarına mecburiyetle mi izah etmeli yoksa “Bunun ne yanlışı var, Vatan Partisine benziyorsak benzemiş olalım” yaklaşımıyla mı anlamak kolay değil. (Perinçek olgusunun Doğu Türkistan’a duyarsızlık gibi bir bedele dönüşmesi ise işin en dramatik yanı.)" ifadelerini kullandı.
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar