Cübbeli Ahmet'ten 'korkak' diyenlere tepki: "Diyanet öyle yaparsa..."

Cübbeli Ahmet'ten 'korkak' diyenlere tepki: "Diyanet öyle yaparsa..."
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kendisi hakkında "camiye gitmekten korkuyor" şeklinde konuşanlara sert tepki gösterdi. Kaçak Kuran kurslarını ve toplu Cuma namazı kılanları eleştiren Ünlü, "Ne korkacağım. Toplanıyorlarmış bazı yerlerde Cuma kılıyorlarmış. Hoppala. Diyanet öyle yaparsa, millette toplanır" dedi.

İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden, "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kendisi hakkında “camiye gitmekten neden korkuyor” diyenlere yanıt verdi.

“Korkmaktan alakası yok, ben ehil tabibe bağlıyım. Bana sen birkaç ay daha tedbirli olacaksın, her yerin tıkalı diyor” diyen Ahmet Mahmut Ünlü, kaçak Kuran kurslarını, toplu Cuma namazı kılanları eleştirdi ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yalnızca tek bir camide kıldırdığı Cuma namazına sert gönderme yaptı.

"DİYANET ÖYLE YAPARSA MİLLET DE TOPLANIR"

“Allah verdi bu tıbbı da ben Kuran’a sünnete uyuyorum. Ne korkacağım. Toplanıyorlarmış bazı yerlerde Cuma kılıyorlarmış. Hoppala. Diyanet öyle yaparsa, millet de toplanır. Çocukları toplayıp Kuran okutan hoca buluyorlarmış. Bunlar iş değil” ifadelerini kullanan Ünlü, “Ben niye korkacağım. Ecelden önce ölmek yok, öldükten sonra da bayılmak yok” dedi.

İşte Ahmet Mahmut Ünlü’nün o sözleri:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar