Cübbeli Ahmet hem umrecilere hem de Cuma namazı kılanlara kızdı

Cübbeli Ahmet hem umrecilere hem de Cuma namazı kılanlara kızdı
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kıldırdığı Cuma namazı için “Saçma sapan işler” yorumunda bulundu. Cübbeli Ahmet, virüsün daha çok umreden gelenlerin bulaştırdığına dikkat çekerek önlem alınmamasını eleştirdi.

Korona virüs salgını nedeniyle tüm camilerde toplu vakit namazları ve cuma namazları iptal edilirken, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı kompleksi içerisinde bulunan Beştepe Millet Camisi'nde Cuma namazı kılınmıştı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın kıldırdığı Cuma namazı Diyanet TV'den canlı yayınlanmıştı.

Cemaatte yer alan üst düzey devlet yöneticileri aralarına mesafe koymuş ve saflar sıklaştırılmamıştı.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Diyanet İşleri Başkanlığının korona virüs konusunda yeterli tedbirleri almadığını vurguladı.

"AKIL MANTIK DURDURACAK HAREKETLER"

Korona virüsün yayılmasının en büyük sebeplerinden birinin umreden gelenler olduğunu ifade eden Ünlü, Cuma namazlarının bir iki hafta önceden kılınmamaya başlanması gerektiğini söyledi. Ünlü ayrıca Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kıldırdığı Cuma namazı için “Hâlâ şimdi kendi kendilerine Cuma namazı kılanlar bilmem neler şov yapmalar. Saçma sapan işler ya. Akıl mantık durduracak hareketler” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar