Crystal Palace, Cenk'i yeniden istiyor

Crystal Palace, Cenk'i yeniden istiyor
Cenk Tosun'un sezonu kapatması nedeniyle sözleşmesini fesih eden Crystal Palace'nin sezon sonu Cenk için yeniden Everton'un kapısını çalacağı öğrenildi.

Beşiktaş'tan Everton'a rekor bir bonservis ücreti ile transfer olan Cenk Tosun, Everton'da istediğini bulamayınca, Crystal Palace'a kiralanmıştı. 

Crystal Palace idmanında sakatlanarak sezonu kapatan ve gelecek sezona yetişmeye çalışan Cenk Tosun'u İngiliz ekibinin bonservisini almak istediği iddia edildi.

İngiliz Evening Standard'ın haberine göre, devre arasında Everton'dan kiralanan Cenk Tosun'un sakatlanana kadarki performansından memnun kalan Palace teknik heyetinin önümüzdeki sezon için Milli futbolcumuzu bonservisiyle almak istediği yazıldı. Haberde, Sportif Direktör Dougie Freedman'ın tavsiyesiyle Palace'a gelen Cenk Tosun'un kulübe katkı sağlamaya devam edeceğine inanmaları sebebiyle Everton ile bonservis pazarlığı yapacakları iddiası ortaya atıldı.

Kadrosunda forvet pozisyonunda Cenk'in de sakatlanmasıyla forvet bölgesinde ciddi sıkıntı çekecek olan Crystal Palace'ın yeni sezonda Milli futbolcumuzun üzerine takımı kurabileceği belirtiliyor.

Cenk Tosun talihsiz şekilde kısa süren Crystal Palace kariyerinde 5 maçta 1 gole imzasını atmıştı. Öte yandan Cenk Tosun'un kiralık sözleşmesinde Crystal Palace'ın 20 milyon poundluk opsiyon hakkı bulunuyordu...

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar