Coşkun Sabah: Fakirliği bana mı öğretiyorsunuz?

Coşkun Sabah: Fakirliği bana mı öğretiyorsunuz?
Korona virüs salgını başlarken yaptığı açıklamalarla gündem olan şarkıcı Coşkun Sabah'tan yeni bir açıklama geldi. Sabah, "Benim parayla bir derdim yok, fakirliği bana mı öğretiyorsunuz?" dedi.

Coşkun Sabah: Fakirliği bana mı öğretiyorsunuz?

Korona virüs salgını başlarken ekonomik olarak zor günler geçireceğini söyleyen, ardından da maddi durumunun yerinde olduğunu açıklayan şarkıcı Coşkun Sabah, "Benim parayla bir derdim yok, fakirliği bana mı öğretiyorsunuz?" dedi.

Coşkun Sabah, geçtiğimiz günlerde yine maddiyat ile ilgili bir açıklama yapmış ve “Beni ancak parası olanlar anlar” demişti. Bu sözleri tepki çeken Coşkun Sabah, 2. Sayfa programına konuk oldu ve yeni açıklamalarda bulundu:

‘BAŞIMIZA BELA ALDIK’

“Benim öyle bir söylemim yok. Bir ay önce bağlandık, başımıza bela aldık. Ekonomik olacağız idare edeceğiz. Söylediklerimin yerini değiştirdiler. Gayet samimi bir itirafta bulundum. ‘Üç dört aydan sonra sıkıntılar başlar. Hazıra dağ dayanmaz’ dedim. Benim söylemim bu.

Memlekette bu kadar asgari ücretle geçinenler varken sen nasıl böyle konuşursun dediler. Ne alakası var? Fakirliği bana mı öğretiyorsunuz? ‘Parayla işi olmayan beni anlamaz’ diyorum. ‘Parası olmayan beni anlamaz’ diye yazmışlar. Benim maddiyatla alakalı sorunum yok.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar