Çorum'da AKP'li Meclis Üyesi'ne İYİ Parti'den tepki!

Çorum'da AKP'li Meclis Üyesi'ne İYİ Parti'den tepki!
Çorum'da AKP'li Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş Çorum'un skandal sosyal medya paylaşımına İYİ Parti il teşkilatından sert tepki geldi. Tepkide, "Çorum ve AKP yönetimini kınıyoruz, sayın savcıları göreve davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Günboyu / Ali ÖZYİĞİT

Çorum'da AKP'li Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş Çorum, sosyal medyadan skandal bir paylaşım yaptı. Çoru, paylaşımında 30 Ağustos Zafer Bayramı'na denk gelen Cuma hutbesinden Mustafa Kemal Atatürk'ün adının anılmamasını savunurken, hakaret etmekten de geri durmadı.

paylasim-004.jpg

 

Raşit Keleş Çorum'un skandal paylaşımına İYİ Parti Çorum Teşkilatından sert tepki geldi.

İYİ Parti İl Teşkilatı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Çorum AKP ve yönetimini kınıyoruz sayın savcıları göreve davet ediyoruz. Çorumlu vatandaşlarımızın verdikleri oylarla AKP çorum belediye meclis üyeliğine seçilen bu kişinin paylaşımlarının çoğunluğunda kavga ve kışkırtıcı cümleler kuran bu şahıs o mevkiye makama yakışmıyor  nasıl Olurda kimlerden nasıl cesaret alarak bu tür paylaşımlar yapıyor. Bu ülke laik demokratik bir ülke kurucumuz olan  Mustafa Kemal Atatürk  ve ona gönül vermiş milyonlarca insana  sen kim oluyorsun da küfürler ediyorsun  Bu tür insanları bu makama mevkiye getirmiş olan kişileri Çorum halkının takdirine bırakıyoruz. İYİ Parti Merkez İçe Başkanı Erkan Yıldız"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar