Çorum Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım makamında başhekime aşı yaptırdı

Çorum Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım makamında başhekime aşı yaptırdı
Çorum Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Covid-19 aşısını başkanlık makamında, hastanenin başhekimine yaptırdı. 48 yaşındaki Yıldırım önceki ay Covid-19'a yakalandığını duyurmuştu.

Türkiye’deki aşı konusundaki skandallara bir yenisi daha eklendi. Çorum’un Oğuzlar ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, makamında korona virüs aşısı oldu.

48 yaşındaki Yıldırım, aşı olduğu an çekilen fotoğrafları Facebook hesabından paylaştı. Yıldırım paylaşımda, makamına gelerek aşı yapan kişilerin, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimimiz Feyza Betül Yıldız ve Sağlık Personeli Murat Karaman olduğunu belirtti.

AKP’li Oğuzlar Belediye Başkanı Yıldırım, 26 Mart’ta Facebook’tan yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Koronavirüs Aşımızın İlk Dozunu İlçe Devlet Hastanesi Başhekimimiz Sn Feyza Betül Yıldız ve Sağlık Personeli Sn Murat Karaman'ın Belediyemize Yaptığı Ziyaret Esnasında Olduk. Pandemi Sürecinde Fedakarca Çalışan Tüm Sağlık Personellerimize Başhekimimiz Sn Feyza Betül Yıldız ve Sağlık Personeli Sn Murat Karaman Nezdinde Teşekkür Eder Çalışmalarında Başarılar Dileriz.”

muzaffer-yildirim.jpg

VARGELOĞLU'NDAN TEPKİ

Başhekim ve personelinin belediyeye giderek başkanlık makamında yaptıkları korona aşısı, sosyal medyada eleştiri konusu oldu. DEVA Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu da Başkan Yıldırım'a tepki gösterdi. Vargeloğlu, “25 Ekim 1972 doğumlu olması ve Covid geçirmesine rağmen AKP’li Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım ‘sıram geldi’ diye aşı oluyor ve bunu sosyal medyasından utanmadan paylaşıyor… 60 yaş üstü vatandaşımız aşı olamazken bu zat neden oluyor? Bu muhteremin özelliği ne de makamında aşı oluyor?” dedi.

Kaynak: ANKA ve BirGün

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar