CNN'de ilk değil... İftira, hakaret, suçlama var; konuşma hakkı yok!

CNN'de ilk değil... İftira, hakaret, suçlama var; konuşma hakkı yok!
CNN Türk Gece Görüşü programında Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel’in gündeme getirdiği İBB’den iktidara yakın medyaya aktarılan kaynaklar konuşuldu.

İnternet Haber’in sahibi Hadi Özışık ile Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Ağırel’in paylaştığı belgeleri yalanladı.

Söz konusu belgelerde 2017-2019 Haziran tarihleri arasında İBB ve iştirakleri sponsorluklar hariç toplam 57 milyon lira reklam dağıtıldığı, Özışık’ın sahibi olduğu İnternet Haber’e ise 340 bin 900 lira kaynak aktarıldığı yer alıyordu.

AĞIREL CANLI YAYINA BAĞLANMAK İSTEDİ

Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, Özışık ve Şahin’in kendisiyle ilgili “şovmen, yalancı” ifadelerini kullanmasının ardından canlı yayına bağlanmak istedi. Programın moderatörü Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ise Ağırel’in konuşma hakkına müsaade etmedi.

CNN’DE İLK DEĞİL

CNN Türk'te yaşanan ilk 'söz hakkı tanımama' krizi değil. Daha önce de Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge’de Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, Günboyu gazetesi yazarı Levent Özeren için “FETÖ’cü” suçlamasında bulunmuş, canlı yayına bağlanmak isteyen Özeren’in talebi reddedilmişti.

Özeren daha önce Twitter paylaşımlarından dolayı yargılanmış ve beraat etmişti.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar