CNN Türk'te ortalık karıştı... Şaban Sevinç'ten Mehmet Metiner'e: "Ankara'ya döndüğünde..."

CNN Türk'te ortalık karıştı... Şaban Sevinç'ten Mehmet Metiner'e: "Ankara'ya döndüğünde..."
AKP'li Mehmet Metiner ve gazeteci Şaban Sevinç arasında canlı yayında tehdide varan sözler sarf edildi. Sevinç'in "Ankara'ya döndüğünde ben ona haddini bildiririm" sözlerine Metiner, "Görüşürüz o zaman, ısıran dişini göstermez" yanıtını verdi.

HABER MERKEZİ-GÜNBOYU

CNNTürk'te Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünü yaptığı Tarafsız Bölge programında, 26. dönem AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner ve Halk TV Eski Genel Müdürü Gazeteci Şaban Sevinç arasında tartışma çıktı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın eşi Esra Albayrak'a sosyal medyada yapılan çirkin saldırıyı konuşurken Gazeteci Şaban Sevinç'in "Sen buradan Esra Hanım üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yalakalık yapacaksın diye bildiklerimiz söylemeyelim mi?" sözleri programa damga vurdu. Metiner'in "Sen ne anlarsın yalakalıktan, yalakalık senin gibilere mahsustur" şeklinde yanıt vermesi tartışmayı alevlendirdi.

"SELAM GÖNDERME İHTİYACIM YOK"

Sevinç, "Sen buradan AK Parti'nin üst bakanlarına selam göndereceksin diye ben bildiklerimi söylemeyecek miyim? sen beni susturacak mısın?" ifadelerini kullandı. Metiner, Sevinç'in sözlerine "Benim kimseye selam gönderme ihtiyacım yok" yanıtını verdi.

"BEN ONA HADDİNİ BİLDİRİRİM"

Gazeteci Sevinç, Metiner'e "Ağzından lağım akıyor, ben ona haddini bildiririm Ankara'ya döndüğünde. Onu da söyleyeyim. Skype'tan efelenmeye benzemez o işler" dedi.Metiner, Sevinç'e "Görüşürüz o zaman, ısıran dişini göstermez" cevabını verdi.

İşte CNN Türk'te yaşanan tartışmalara ilişkin o anlar:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar