CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk Gence'de enkaz altında kalan bebeği anlattı

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk Gence'de enkaz altında kalan bebeği anlattı
CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, dün gece yerel saat ile 01:00 sıralarında Ermenistan'dan Azerbaycan'ın Gence kentine atılan balistik füze saldırısı sonrası bölgeye gitti. Bölgeden gelişmeleri anlatan Öztürk, küçük bir kız çocuğunun enkaz altından çıkarıldığı sırada yaşadığı zor anları anlattı.

Ermenistan ordusu Azerbaycan'ın Gence kentine gece saatlerinde füze saldırısı düzenledi. Ermenistan'ın füzelerle saldırdığı Gence'de çok sayıda sivil enkaz altında kaldı. CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, yaşanan vahşeti anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. "Size çok kötü bir haber vereceğim" diyerek sözlerine başlayan Öztürk, "Küçücük bir bebek çıktı. Yüzü kanlar içindeydi. Cansız bedenine elim değdi. Kanım dondu, cidden nasıl hala durabiliyor insanlar. O kadar kötüydü ki." diyerek anlattı.

ERMENİSTAN, GENCE VE MİNGEÇEVİR'DE SİVİLLERİ HEDEF ALDI

Azerbaycan ordusu karşısında ağır kayıplar veren Ermenistan, sivilleri hedef almaya devam ediyor. Ermenistan ordusu, balistik füzelerle yine Azerbaycan'ın Gence ve Mingeçevir kentlerine saldırı düzenledi. Saldırıda ölü ve yaralıların olduğu belirtilirken enkaz altında kalanlar da var.

ENKAZDAN ALBÜM ÇIKTI

Saldırıdan yapılan canlı yayın esnasında enkaz altından fotoğraf albümleri çıktı. Albümdeki çocuk ve aile fotoğrafları yürek burktu.
gence-2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar