CNN Türk Büşra Sanay ile yollarını ayırdı

CNN Türk Büşra Sanay ile yollarını ayırdı
Demirören Medya Grubu’na bağlı olarak yayın yapan CNN Türk televizyon kanalı, spiker Büşra Sanay ile yollarını ayırdı.

CNN Türk o spiker ile yollarını ayırdı

CNN Türk'te uzun yıllardır çalışan Büşra Sanay, bugün CNN Türk'teki işinden ayrıldı. Edinilen bilgiye göre ayrılık, karşılıklı anlaşma yolu ile gerçekleşti. 

Sanay ayrıca, ayrılığı Twitter hesabı üzerinden "12 yıldır çalıştığım Cnn Türk kanalı ile yollarımızı ayırdık" sözleriyle duyurdu. 

busra-sanay.jpg

Büşra Sanay Kimdir?

Büşra Sanay 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul'da Liseyi tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. 

Selçuk Üniversitesi bünyesinde yerel yayın yapan ÜnTv'de sinema programı hazırlayarak sunmaya başladı.

Okulun ikinci yılında muhabirlik yapmaya başlayan Sanay gündüzleri muhabirlik yaptı akşamları derslerine girerek geceleri haber bülteni sunarak günlerini tamamladı. 

Büşra Sanay okul dönemi stajını da CNN Türk ve Cumhuriyet gazetesinde yapmıştır. CNN Türk'te Hafta sonu Güne Merhaba programını sunmuştur.

Yazarın hobileri arasında fotoğraf çekme ve yazı yazmak vardır. Türkiye'nin geçmişinde yaşananları araştırmayı ve okumayı oldukça sevmektedir.

Ülkemizin kanayan yarası olan Ensest gerçeğini cesur bir şekilde kaleme alarak Kardeşini Doğurmak isimli eseri ile sunmuştur.

Gazeteci kimliği ve mesleğinde yaşadığı olayları, araştırmaları sonucunda kam oyuna sunduğu kitabı çok satanlar listelerinde yerini almıştır. 

Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde spikerlik, sunuculuk eğitimlerinden faydalanmıştır.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar