CNN muhabiri Sara Sidner canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

CNN muhabiri Sara Sidner canlı yayında gözyaşlarına boğuldu
ABD'de korona virüsten bir gün içerisinde 4 bin 402 kişinin hayatını kaybetmesini ve vaka oranını canlı yayında aktaran CNN muhabiri Sara Sidner, tablo karşısında gözyaşlarını tutamadı.

ABD'de korona virüsten bir gün içerisinde 4 bin 402 kişinin hayatını kaybetmesiyle salgının başlangıcından bu yana bir gün içerisinde en fazla ölüm vakası olarak açıklandı. Son verileri aktaran CNN muhabiri Sara Sidner, tablo karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Tabloyla ilgili son durumu aktaran CNN muhabiri Sara Sidner, hastanelerde durumun çok kötü olduğunu söylediği esnada gözyaşlarını tutamadı.

Sinder, "Kimse bunu yaşamamalı. Aile üyelerinizi, arkadaşlarınızı, komşularınızı öldürmemek için üzerinize ne düşüyorsa yapmalısınız" ifadelerini kullandı.

Korona virüs ölümlerinin en fazla yaşandığı ABD'de günlük ölüm rekoru kırıldı. Aşılama çalışmalarının başlatıldığı ve 9.3 milyon kişiye korona virüs aşısının yapıldığı ülkede, dün 4 bin 402 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. 

Bu rakam salgının başlangıcından bu yana ulaşılan en büyük ölüm oranı. Sputnik'in New York Times'tan aktardığına göre, bu rakamlar aynı zamanda ABD'de her üç dakikada bir kişinin korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiği anlamına geliyor. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar