Çirkin mesajı kimin attığı ortaya çıktı!

Çirkin mesajı kimin attığı ortaya çıktı!
Kanseri daha önce üç kez yenen ve dördüncü kez yakalandığı hastalık sonucu yaşamını yitiren Neslican Tay'ın ölümünün ardından mesaj atan 'AkFeraset' adlı hesabın kullanıcısının kim olduğu ortaya çıktı.

Uzun süredir kanserle mücadele eden dün yaşamını yitiren Neslican Tay'ın ardından bir gericinin attığı mesaj büyük tepki çekmişti.

Twitter'da “@AkFeraset” adlı kullanıcı, “Neslican Tay ölmüş. Herkes cennete kavuştu diyor. Orasını Allah bilir. Yalnız bu çıplaklıkla biraz zor...” sözleriyle Neslican'ın fotoğraflarını paylaştı.

ee8mr3xxoaaizr9.jpg

ŞULE ÇET'İN AVUKATI MESAJI ATAN KİŞİNİN KİM OLDUĞUNU AÇIKLADI

Büyük tepki çeken bu mesaj sonrası Şule Çet davasının da avukatlarından olan Umur Yıldırım, söz konusu hesabın “Neslihan Sungur”adında biri tarafından kullanıldığını açıkladı.

Avukat Yıldırım, “Neslihan Sungur burada dursun bu. Bu sözlerin hesabını yargı önünde vereceksin” dedi.

Yıldırım, “Sana şimdi hakaret etmeyeceğim. Ama yargılandığın mahkemede ceza alacağımı bile bile yüzüne tüküreceğim ve bundan zerre pişmanlık duymayacağım” diye konuştu.

Söz konusu paylaşımı yapan Sungur'un sosyal medya hesabında "Yeni Türkiye, Güçlü Türkiye... Reisi sizlere yedirmeyiz" ifadeleri yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar