Cinsiyet değiştirip erkek olmuştu! 7 yıl sonra karar değiştirdi...

Cinsiyet değiştirip erkek olmuştu! 7 yıl sonra karar değiştirdi...
ABD’de 19 yaşındayken cinsiyet değiştirerek trans erkek olduğunu duyuran Issa Ismail, 7 yıl sonra yeni bir karar aldı. 26 yaşındaki genç, yeniden kadın olmak istediğini açıkladı.

7 yıl sonra erkek olmaktan vazgeçti!

ABD'nin Michigan eyaletinin Detroit şehrinde yaşayan 26 yaşındaki Issa Ismail, 2016 yılında 19 yaşındayken cinsiyet değiştirerek trans erkek oldu. Testosteron hormonu kullanarak geçen 6 yılın ardından Issa, tekrar kadın olmak istediği duyurdu.

ÜÇÜNCÜ YILDAN SONRA DEPRESYONA GİRDİ

Aldığı Testosteron hormonuyla daha derin bir sese, sakala ve kas gelişimine sahip olan Issa, bir erkek olarak mutlu olmadığını ve depresyona girdiğini ifade etti.

"AYDINLANMA YAŞADIM"

Hormon terapisini bırakan ve böylece daha mutlu olduğunu ifade eden Issa, "Üçüncü veya dördüncü yıldönümünden sonra, depresyonum ağırlaşmaya başladı. Karar verdiğimde bir tür aydınlanma yaşadım. Hayatımın geri kalanında bir daha hormon kullanmak zorunda değildim. Bu benim için bir şok gibiydi. Bir sonraki hissettiğim şey bir rahatlama hissiydi. İşte o zaman kendimi dinlemem gerektiğini anladım" açıklamalarını yaptı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar