'Cinselleştirildim'

'Cinselleştirildim'
Ünlü oyuncu Scarlett Johansson, kendisine sürekli "baştan çıkarıcı", "şuh", "ayartıcı" kadın rolleri verildiğini ve aşırı derecede "cinselleştirildiğini" söyledi.

'Cinselleştirildim'

Hollywood'un en ünlü kadın oyuncularından biri olan Scarlett Johansson, gençlik yıllarında sektörde yaşadığı tecrübeler konusunda açıklamalarda bulundu. Çocukluğundan beri oyunculuk yapan Scarlett Johansson, genç kız olduğunda ise kendisine bakış açısının tamamen değiştiğinden yakındı.

image-002.jpg

'Cinselleştirildim'
Şu anda 34 yaşında olan aktris, 20'li yaşlarına ulaşır ulaşmaz, bir grup erkek tarafından aşırı derecede "cinsel obje" olarak görüldüğünü ve "cinselleştirildiğini" söyledi.

Üzerine yapışan bu etiketten kurtulması uzun zaman aldı
Kendisine sürekli aynı tür rollerin verildiğini belirten Scarlett, "baştan çıkarıcı", "şuh", "ayartıcı" kadın rolleri canlandırmaktan duyduğu bıkkınlığı dile getirdi.

 

Sekiz yaşından beri oyunculuk yapan Scarlett Johansson, bu şekilde cinselleştirilmesinin, herkes tarafından normal göründüğünü de aktardı. Hollywood Reporter'a açıklamalarda bulunan oyuncu, üzerine yapışan bu etiketten kurtulmasının uzun zaman aldığını söyledi.

scarlett-johansson.jpg

'Sadece bu tip roller aldım'
Scarlett Johansson, "20'li yaşlarımın başında, hatta daha da gençken aşırı derecede cinselleştirildim, cinsel obje olarak görüldüm ve sadece bu tip roller aldım" diyen oyuncu, "Bu durum herkes tarafından normal karşılandı, olması gereken buymuş gibi" diye konuştu.
Bu nedenle sektörde kalıcı olamayıncan endişe ettiğini söyleyen Scarlett Johansson, zor da olsa bu zinciri kırmayı başardığını ve bunun için mutlu olduğunu anlattı.

gettyimages-179427791-1563185598.jpg

'Her şey harika'
Geçtiğimiz aylarda Saturday Night Live programıyla tanınan Colin Jost ile nişanlanan oyuncu, özel hayatı hakkında da açıklamalarda bulundu.
"Hayatımın son derece verimli ve mutlu bir dönemindeyim" diyen Scarlett, doyurucu ve huzurlu bir ilişki içerisinde olduğunu da ekledi.

"Çok güzel, sağlıklı ve bana ilham veren bir kızım var. Her şey harika" diyerek mutluluğunu dile getiren oyuncu, son olarak Marriage Story adlı filmde Nicole karakterini canlandırmıştı.

00-holding-scarlett-johansson-5-things.jpg

 

Eleştirmenlerden tam puan alan Noah Baumbach yönetmenliğindeki filmde Scarlett Johansson'a ödüllü oyuncular Adam Driver ve Laura Dern eşlik ediyor.
Scarlett Johansson, hasılat rekorları kıran Avengers filminde Natasha Romanoff (Black Widow) karakterini canlandırmıştı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar