Cihangir İslam ile Abdulaziz Kıranşal tartıştı

Cihangir İslam ile Abdulaziz Kıranşal tartıştı
Saadet Partili Milletvekili Cihangir İslam ile Milli Gazete yazarı Abdulaziz Kıranşal, sosyal medyada tartışma yaşadı.

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam ile Milli Gazete yazarı Abdulaziz Kıranşal arasında sosyal medyada “asgari ücret” polemiği yaşandı.

Asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan babaları takdir ettiğini söyleyen Kıranşal, “Benim kahramanlarım, bir asgari ücretle on nüfus geçindirip,  harama,  faize,  kul hakkına bulaşmadan, çocuklarının boğazından haram lokma geçirmeden,  kimseye eyvallah etmeden bu dünyadan izzeti ve onuruyla geçip giden isimsiz babalardır” yazdı.

Kıranşal’ın paylaşımını alıntılayan Cihangir İslam ise, sorunun sadece mazlumun sırtını sıvazlamak ve zulme sessiz kalmak olduğunu söyledi.

İslam, şunları yazdı:

"Ekonomik durumu dibe doğru giden bir ülkede, son yedi yılda milyoner sayısı 45 binden 213 bine çıkarken asgari ücret buysa ve buna söyleyecek söz yoksa susmak evladır"

1-028.PNG

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Bunun üzerine Kıranşal, İslam’a yanıt olarak yaptığı paylaşımda "Size hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Kıranşal, “Sayın Millet vekili cihangirislam keşke farklı kesimlere gösterdiğiniz sevgi, hoşgörü ve ilginin yarısını da kendi teşkilatlarınıza ve kardeşlerinize gösterip bizi tanısaydınız. Zulme rıza göstermediğimizi anlardanız. "Size hakkımı helal etmiyorum." Söyleyeceklerim bu kadar” ifadelerini kullandı.

2-033.PNG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar