Ünlü oyuncu Cihan Canova hastaneye kaldırıldı!

Ünlü oyuncu Cihan Canova hastaneye kaldırıldı!
Son zamanlarda 'Üç Kuruş' dizisindeki oyunculuğuyla çok konuşulan Cihan Canova'nın sağlık durumu kötüye gidiyor. Ünlü oyuncu, akciğerlerinde kitle olduğu gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı.

2014 yılından bu yana sağlık sorunları yaşayan Cihan Canova''nın şimdilerde hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Birkaç ay öncesinde hastaneye başvurduğu ve MR sonucunda akciğerlerinde kitle tespit edildiğini, sosyal medya hesabından paylaşan oyuncunun sağlık durumu kritik. 

Canova sağlık sorunları yaşadığını geçtiğimiz dönemlerde "Her şey 2014 yılında Gümüşlük sahilinde dolaşırken başladı" diyerek duyurmuştu.

Civan Canova kimdir? Oyuncu Civan Canova kaç yaşında nereli? - Haberler

Ardından sevenleri için detaylıca bir açıklama daha yapan Canova''nın paylaşımı: 

"VERECEĞİM HABER GÜZEL DEĞİL AMA..."

"Size vereceğim haber güzel değil ama vermek zorunda hissediyorum kendimi. Her şey 2014 yılında Gümüşlük sahilinde dolaşırken başladı. Sol bileğimden ameliyatlıydım, kemik ölümü vardı bileğimde onu çıkardılar. Kafeye doğru giderken kapkara bir köpeğin üzerine bastım. Hayvan da gayrı ihtiyari sıçradı tabi, beni yere attı. Sağ kolumun üzerine düştüm. Kemik ölümü, tendon kopması, adele erimesi meydana geldi. MR çekildi ve doktor ''Protez taktırman gerek'' dedi. Onu da ben istemedim, ihmal ettim. 2.5, 3 ay önce feci ağrılarım başladı. Gece uyutmayacak kadar. Hastaneye geldim ve MR çektirdim. Koluma protez takılması gerektiğini söylediler. Ama o şimdi 2. planda kaldı. Çünkü Akciğer filmi çekerken, belirsiz bir kitle olduğu tespit edildi. 15 gündür hastanedeyim. Ailem yanımda. Birkaç gün sonra taburcu edecekler."

Sözcü Gazetesi - Haberler, Son dakika haberleri, Güncel haber

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar