Christoph Daum geri adım atmadı! Yapmaya devam edeceğim

Christoph Daum geri adım atmadı! Yapmaya devam edeceğim
Fenerbahçe'de ismi yeniden teknik direktörlük için anılan Christoph Daum'un devamlı yaptığı İstanbul ve Fenerbahçe paylaşımları tartışmaları diri tutuyor. Kurt hocaya bu konu soruldu ve Daum ilk kez açıkladı.

Fenerbahçe'nin aldığı mağlubiyetlerin ardından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Christoph Daum eleştirilere yanıt verdi. 

 Beyaz TV'nin mesajla ulaştığı Christoph Daum, yaptığı Türkiye paylaşımlarıyla ilgili konuştu. Fenerbahçe ile adı sık sık anılan 67 yaşındaki Alman hoca, yine Türkiye'ye olan sevgisinden bahsetti ve paylaşımlarının amacını açıkladı.

daum1.jpg

Daum, "Türkiye'yle iyi ve güçlü ilişkilerim var. Orası benim ikinci evim. Bunun futbolla alakası yok. Bir takımla da alakası yok. Orada çok arkadaşım var, Benim adımın takımlarla anıldığını söylüyorlar. Bu da bana gurur veriyor. Ben bu paylaşımları hep yapıyorum ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğim" dedi.

daum2.jpg

Christoph Daum, Fenerbahçe'yle 2003/2004 ve 2004/2005 sezonlarında şampiyon olmuş ancak 2005/2006 ve 2009/2010 sezonlarında ise şampiyonluğu son hafta maçlarıyla kaybetmişti. Kaçan şampiyonlukların ardından Alman teknik adamla yollar ayrılmıştı.

daum3.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar