CHP'nin acı günü! Torbalı İlçe Belediye Başkanı İsmail Uygur'a son veda

CHP'nin acı günü! Torbalı İlçe Belediye Başkanı İsmail Uygur'a son veda
Bir buçuk ay önce yaşadığı apartmanda çıkan yangının ardından dumandan etkilenip hastaneye kaldırılan İzmir'in Torbalı İlçe Belediye Başkanı CHP'li İsmail Uygur dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. 

Bir buçuk ay önce yaşadığı apartmanda çıkan yangının ardından dumandan etkilenip hastaneye kaldırılan ve dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden İzmir'in Torbalı İlçe Belediye Başkanı CHP'li İsmail Uygur son yolculuğuna uğurlandı. Yüzlerce Torbalılı’nın yer aldığı törene CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Uygur ailesine taziyelerini ileten Kılıçdaroğlu, "Verdiği hizmetleri Torbalı halkı unutmayacaktır. Huzurunuzda kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Torbalı'da iki dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra, 2019 yılındaki seçimlerde yeniden koltuğa oturan İsmail Uygur, dün akşam saatlerinde, solunum yetersizliğine bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti. Başkan Uygur için bugün Torbalı Kültür Merkezi önünde bir tören düzenlendi. Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir milletvekillerinin yanı sıra İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, ilçe belediye başkanları, CHP ilçe başkanları, Uygur’un yakınları ve çok sayıda Torbalılı vatandaş katıldı.

torbali-belediye-baskani-ismail-uygur-son-yolculuguna-ugurlandi-8011-dhaphoto5.jpg

"KENDİSİNİ TORBALI'YA ADAMIŞ BİR BAŞKAN"

Uygur'un eşi Afet Uygur ve oğlu Efe Uygur taziyeleri kabul etti. Aile ile kısa bir görüşme yapan ve başsağlığı dileklerini ileten CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Torbalı'ya gelirken güzel bir afiş bizi karşılıyor. Torbalı'ya hoş geldiniz diye gülümseyen bir belediye başkanı. Büyük hizmetleri var. Büyük emekler verdi. Asıl bundan sonra yapacağı şeyler çok önemliydi. Kendisini hastanede ziyaret ettiğimde, aklımın ucundan bile geçmedi ölüm. Gülerek ayrıldım İzmir’den. Fakat dün akşam gelen haber bizi derinden yaraladı. Kendisini Torbalı’ya adamış bir belediye başkanını bugün yolcu ediyoruz. Mevlana bunu bir düğün günü olarak tanımlıyor. Ama gönül isterdi ki bütün o hizmetleri yerine getirsin. Verdiği hizmetleri Torbalı halkı unutmayacaktır. Ben huzurunuzda kendisine teşekkür etmek isterim. Allah rahmet eylesin hepimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

İsmail Uygur'un naaşı Fatma Topalan Cami’de ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Torbalı Mezarlığı’na defnedildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar