CHP'li Tuncay Özkan Meclis kürsüsünden anlattı: Çıplak aramayla orada tanıştım

CHP'li Tuncay Özkan Meclis kürsüsünden anlattı: Çıplak aramayla orada tanıştım
CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, çıplak aram tartışmalarına yönelik Ergenekon iddiasıyla tutuklandığını yaşadıklarını Meclis kürsüsünde anlattı. 

Tuncay Özkan: Çıplak aramayla orada tanıştım

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Ergenekon davası ile tutuklandığında yaşadıklarını TBMM'de anlattı. Özkan, çıplak aramayla ile Metris Cezaevi'nde tanıştığını söyledi. 

Cumhuriyet'in haberine göre, Beşiktaş Adliyesi’nde tutuklandığını ve cezaevine götürüldüğünü söyleyen Özkan, “Metris Cezaevi’ne götürüldüğümde beni bir odaya koymak istediler. Niçin beni bu odaya koymak istediklerini sorduğumda ‘Arama yapacağız’ dediler. Zaten gözaltından geldim, ne araması. Çıplak aramayla orada tanıştım. Yoktur demekle acılarımız yok olmaz. Vardır demeliyiz ve birbirlerimizin acıları üzerine hiçbir şey inşa etmemeliyiz” diye konuştu.

"BİZ YAŞADIK, ÇOCUKLARIMIZ YAŞAMASIN"

Sonrasında askerlerin zorlaması sonucu çıplak aramaya maruz kaldığını ifade eden CHP’li Özkan, “Buradan söylüyorum, biz çok acı şeyler gördük, gelin böyle namertlikleri çıkartalım bu kitaplardan, yönetmeliklerden. Gelin birbirimize saygımızı şahika yapalım. Biz yaşadık, bizim çocuklarımız yaşamasın. ‘Yoktur, olmamıştır’ diyerek bunu kapatamayız” diye çağrıda bulundu.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar