CHP'li Tekin: "Yakında tarikatlara tahsis edilen arsaları göreceğiz"

CHP'li Tekin: "Yakında tarikatlara tahsis edilen arsaları göreceğiz"
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, katıldığı bir televizyon programında İBB Başkanı İmamoğlu'nun Yenikapı'ya taşıdığı araçlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

TV5'te Suat Toktaş'ın sunduğu 'Düşünme Vakti' programına katılan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, AKP döneminde belediyenin israflarıyla ilgili Yenikapı'ya taşıdığı araçlarla ilgili konuşarak, "önümüzdeki günlerde iktidara yakın kesime tahsis edilen arsaları da göreceğiz" dedi.

İşte Gürsel Tekin'in konuyla ilgili konuşması:

Yenikapı'daki bu tablo bize gösteriyor ki, önümüzdeki günlerde büyük olasılıkla iktidara yakın cemaatlerin, gazetelerin, televizyonların yayın kuruluşlarına tahsis edilen arsaları göreceğiz.
Bunu da elimdeki bilgiyle söylüyorum. Benim neredeyse 15-20 yıldır işim istanbul.

Ben, 10 yıl önce TBMM de basın toplantısı yaptım. Sayın Erdoğan'a da bir mektup yazdım. Mektup yazarken de iki tane İstanbul ile ilgili, yüz binlik planlarını sayın Erdoğan'a gönderdim. Dedim ki; "Bu senin döneminde bıraktığın yüz binlik plan. Bu da şimdiki yüz binlik plan. Aradaki rakam yüz milyar dolar. Yani böyle bir rant var. Bunu önleyin kardeşim, yazık günahtır! İstanbul'da çok ciddi sorun var. Bir büyük marmara depremi yaşadık. Büyük maliyetler ödedik. Tekrar bir maliyet ödemeyelim dedik." Ama ne yazık ki bunların hiçbiri önlenemedi. Sonunda da İstanbul perişan hale geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar