CHP’li Seyit Torun’dan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na sert tepki

CHP’li Seyit Torun’dan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na sert tepki
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, ‘Erdoğanın Yanındayız’ etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına katılan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na “Şahsımın valisi” diyerek tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Televizyonlarda ‘Melih Bulu istifa etsin’ diyorlar, yürekleri yetse ‘Cumhurbaşkanı da istifa etsin’ diyecekler” sözlerinin ardından Twitter’da  ‘#Cumhurbaşkanıİstifa’ etiketiyle kampanya başlatıldı. Söz konusu etiketin ardından Cumhur İttifakı da Twitter’da ‘#Erdoğanınyanındayız’ etiketiyle kampanya başlattı.

Cumhur İttifakı tarafından başlatılan sosyal medya kampanyasına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu da katıldı. Ustaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Ahlat’taki Selçuklu Meydan Mezarlığı’nda çekilmiş fotoğrafını “Dün, bugün , yarın ve her daim…” notuyla paylaştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’dan da Vali Ustaoğlu’na tepki geldi. Ustaoğlu’nun paylaşımını alıntılayan Torun, şu ifadeleri kullandı:

"ŞAHSIMIN VALİSİ! 

Tarafsız olması gereken devlet pozisyonlarının siyaset yapmasında beis görmüyorlar onu anladık da, militan deyince de kızmayın be kardeşim!”

syit-torun.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar