CHP'li Özgür Özel’den Takvim'in manşetine sert tepki

CHP'li Özgür Özel’den Takvim'in manşetine sert tepki
AKP'ye yakın Takvim gazetesinin CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu manşetinden çöpçü gibi göstermesine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel sert tepki verdi. Özel, “Bu kadar pisliğin, bu kadar trolün bu kadar yolsuzluğun olduğu yerde bize elbette temizlik düşer" dedi.

CHP'li Özel’den Takvim'in manşetine sert tepki

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu çöpçü gibi göstererek küçük düşürmeye çalışan Takvim, aynı zamanda CHP’nin ülkedeki açlık ve yoksulluk vurgulu siyasetini de “fakirlik edebiyatı” olarak tanımladı.

Manşet haberinde “CHP, Türkiye’nin sorunlarına çözüm aramayı bıraktı. Kılıçdaroğlu ve parti yöneticileri ‘Halk çöpten karnını doyuruyor’ diyerek fakirlik edebiyatı yaptı” ifadelerine yer verilirken, Türkiye’de açlık yaşanmadığına, çöpten ekmek topladığı söylenen kişinin ‘aslında hurdacı olduğu’ üzerinden kanıt göstermeye çalışıldı. 

CHP'li Özel, Takvim’in manşetine Twitter hesabından yaptığı paylaşımla sert tepki gösterdi. Özel, şu ifadeleri kullandı: 

“Bu kadar pisliğin, bu kadar trolün bu kadar yolsuzluğun olduğu yerde bize elbette temizlik düşer. Vatandaşlarımızı kuru ekmeğe ve çöp konteynerlerine mahkum eden bu saray rejimini, bu trol aklını bu soygun düzenini ve elbette beşli çeteyi süpüreceğiz.”

zgurozel.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar