CHP'li Özel'den Soylu'ya: "Pazar gününü trollüyor"

CHP'li Özel'den Soylu'ya: "Pazar gününü trollüyor"
İçişleri Bakanı Soylu'nun kayyum açıklamasına tepki gösteren CHP'li Özgür Özel, pazar günü Yenikapı'da AKP döneminin israflarının konuşulacağını ifade ederek "Bunların konuşulacağını biliyor. Pazar gününü trollüyor' açıklamasında bulundu.

Ankara'da katıldığı bir toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Soylu, kendisine yöneltilen “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nı da eleştirmiştiniz. ‘Pejmürde ederim’ demiştiniz. İstanbul’a da mı kayyum atanacak, pejmürde kelimesini nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna “Onu Pazar sabahı açıklayacağım” ifadeleriyle yanıt vermişti. Süleyman Soylu’nun bu açıklaması İstanbul'a yönelik 'kayyım operasyonu mu olacak?' sorusunu gündeme getirirken, açıklamaya CHP'den art arda tepki geldi.

Soylu'nun sözlerine ilişkin Cumhuriyet Tv’ye özel açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcıları Özgür Özel, ''Olmayacak birşey söylüyor. Kayyumu dinlendirerek kendini gündemde tutmaya çalışıyor. Pejmürde lafıyla kendini gündeme getirdi. Şimdi de pazar gününü bekleyin diyor. Sanki kayyumla ilgili birşey. Süleyman Soylu siyaseten troldür. AK Parti, Süleyman Soylu ile siyaset ortamını trollemektir. Yaptığı şey gündemi dağıtmaktır. Bilmiyor muyuz; Yenikapı'ya dünya kadar israf aracı diziliyor. Pazar günü Ekrem İmamoğlu, o araçların nasıl İstanbullu'nun cebinden çıktığını, küçücük bir araca bile 10 kilometrode 60 litre benzin yaktırdıklarını. O benzinlerin İstanbullu'nun cebinden nasıl çalındığını. O binlerce aracın kimlere tahsis edilmiş olduğunu; AK Parti yöneticilerine, il, ilçe başkanlarına, yandaş derneklere... Bunların konuşulacağını biliyor. Pazar gününü trollüyor'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar